Date-info voor vrouwen. Dating, afspraak, datingtips vind & zoek.
Date? hoe date de “ideale” vrouw in liefde & relaties

Dating:

Dating is afgeleid van het woord date, wat de volgende betekenis heeft:

date (de ~ (m.), ~s)
1 afspraak, rendez-vous
2 persoon met wie men een afspraakje heeft

Dating is een Engelse term die de laatste jaren steeds meer ook in de Nederlandse taal wordt gebruikt om afspraakjes mee aan te duiden. Steeds populairder wordt online dating via het internet. Mannen & vrouwen zoeken en vinden elkaar via het internet. Het vervolg is (zowel via online date als normaal daten) een afspraakje tussen twee personen die elkaar pas kort of nog niet kennen met als bedoeling elkaar beter te leren kennen. Vormen van dating: datingsites op internet, blind date, speed dating etc....Dating is dus iets van de laatste jaren wat voorheen nog niet bestond omdat men elkaar voorheen nog in de eigen kennissenkring beter leerde kennen. Op sociaal-cultureel niveau is er veel veranderd: mensen zijn meer individualistisch gaan leven en contacten zijn vooral in de steden meer vluchtig geworden, zodat niet iedereen elkaar meer kent.
Bovendien zijn vrouwen minder afhankelijk geworden van de man: ze kunnen voor zichzelf zorgen, zodat ze niet met de eerste de beste man hoeven te trouwen. Dit geeft erg veel vrijheid en ruimte om te kunnen experimenteren met relaties. Deze vrijheid is voor velen iets teveel geworden, zodat men vaak niet weet hoe men door o.a. door dating uiteindelijk aan een vaste liefdesrelatie kan komen.

Veel vrouwen daten nu met meer mannen. Maar er is ook een hele grote groep vrouwen die z'n beetje alles verkeerd doet. Voornamelijk komt dit door zenuwen bij dates of door gebrek aan zelfvertrouwen/zelfbewust zijn zodat ze de man het gevoel geven wanhopig of onzeker te zijn. Dit anders doen zorgt vaak al voor het verschil tussen een tweede date of geen date meer.Veel vragen van mijn klanten gaan er dan ook over dat ze een jongen of man zo verschrikkelijk leuk vinden en waarom hij dan toch na een paar afspraakjes zijn interesse verliest? Het probleem is dat deze meiden en ook vrouwen niet de regels kennen van het spel, dating & relaties.

Klik hier voor datingtips voor een date met een man, ongeacht of het nu gaat om een eerste date of vervolgdates. Leer hoe je een date kunt krijgen met elke man die je maar wilt, hem gek maakt van verlangen en eventueel een gelukkige relatie krijgt als vervolg...