Flirten & versieren; waarom geen mannen verleiden?

Vaak is het zo dat vrouwen juist verleid worden. En meestal vallen de vrouwen dan ook nog voor onbereikbare, foute of moeilijke mannen. Waarom gaan we niet zelf achter die mooie man of jongen aan?

Je zou toch zeggen dat vrouwen minder versiertips nodig hebben dan mannen. Maar nee dat doen vrouwen niet. En als ze het doen proberen ze d.m.v. flirten ook nog de player te verleiden.

"Omdat vrouwen denken dat ze ook deze mannen kunnen manipuleren om van haar te houden. Hoe moeilijker de strijd, hoe hoger de beloning zal zijn en hoe begeerlijker ze denkt dat ze is.


Helaas werkt het niet zo. De meeste vrouwen worden er alleen maar ongelukkig van en geven de man uiteindelijk de schuld van haar gebroken hart zodra hij het heeft uitgemaakt.


Maar stel je nu voor dat je “De Vrouw” voor hem en elke man was geweest. Dan had je kunnen voorkomen dat je hart was gebroken. De vrouw wordt je door vernieuwde visie op jezelf, meer van jezelf te houden en het beste in jezelf boven te halen. Dan hoef je geen jongen of man meer te versieren of verleiden. Een kleine subtiele flirt is al genoeg. Want je trekt als vanzelfsprekend de juiste mannen aan.

Als je vriendje dan tegen je zou zou zeggen “ik hou van je” dan denk je “Natuurlijk houd je van me. Hoe zou je niet van me kunnen houden?" De dag van trouwen op je eigen zo lang gewenste droom-huwelijk komt dan eindelijk in zicht.


Meer lezen over hoe je elke man van je kunt laten houden, hier.Dé site als het gaat om mannen, dating, liefde en relaties!!