Man-Vrouw en relatie. Verbetering van je liefdesleven ligt binnen handbereik.
Vrouw en relatie

Oproep voor alle vrouwen en mannen van vrouwen die op zoek zijn naar een verbetering van jullie relatie.

In mijn jaren van advies & relatietherapie m.b.t. relatieproblemen komen veel toch cliënten met de volgende uitspraken. Misschien zijn ze wel herkenbaar voor jou (of voor je partner)?relatieprobleem: Ik wou dat er eens iemand eens naar mijn verhaal zou luisteren zonder me te beoordelen. Mijn geliefde doet niet eens meer de moeite om naar me te luisteren."

  • "Financieel en materieel heb ik alles dik voor elkaar. Toch ontbreekt me een gelukkig gevoel in mijn leven door een gebrek aan een partner."
  • "Ik wil geïnspireerd worden in liefde en relatie om op te laden en tegelijkertijd vooruit geholpen te worden met inzichten in mezelf en mijn omgeving.”
  • "Ik blijf in een cirkel ronddraaien en mijn problemen zijn niet zwaar genoeg om met 'therapie' te beginnen. Tijd voor nieuwe informatie.
  • "Mijn problemen in mijn relatie worden steeds zwaarder om te dragen. Ik wou dat het veranderde. Ik zie 't niet meer zitten, misschien is het tijd voor een nieuwe liefdesrelatie?
  • “Ik voel me zo eenzaam ik verkrijg geen relatie uit dating. Partner zoeken & vinden lukt wel maar er komt geen goede relatie uit voort.
  • "De problemen in onze relatie worden steeds zwaarder om te dragen. Ik wou dat het veranderde. Ik zie 't niet meer zitten." Angst voor een eventueel einde.


  • “Moet ik nu echt naar een relatietherapeut? Ikzelf geraak niet ver genoeg vooruit, online forums helpen ook niet echt."
  • "Ik heb relatietherapie gehad én toch zit ik nog steeds niet lekker in onze relatie. Ik begrijp hem niet meer. Mijn partner gaat volgens mij vreemd of ik paranoia met als gevolg een destructieve relatie."
  • "Man-vrouw relatie: Ik weet niet aan wie ik mijn problemen kan vertellen. Ik schaam me ervoor. Mijn partner (mijn omgeving) begrijpt me niet."
Veel van deze problemen komen voort uit de onmacht van vrouwen binnen relaties. Ze begrijpen mannen niet en daardoor onstaan en vaak onnodige problemen terwijl de partners wel gelukkig zouden kunnen zijn samen.

Daarentegen kan een andere visie op je omgang met mannen en relaties en enkele kleine veranderingen in je visie over jezelf & eigenwaarde juist enorme kracht te bezitten om je relatie gelukkig te houden.

Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp en leer hoe je als vrouw een gelukkige en serieuze relatie kunt houden.