Veel Gestelde Vragen


Hier het antwoord op enkele vaak gestelde vragen zoals:1. Wat is de levertermijn van het boek?

Wanneer de betaling ontvangen is, wordt het boek klaargemaakt voor verzending. Afhankelijk van uw betalingsmethode en de snelheid van uw bank, is dit doorgaans zo'n 3 tot 4 dagen nadat u de betaling heeft gedaan.

Geef de post s.v.p. enkele dagen de tijd om het pakje bij u in de brievenbus te bezorgen.


2. Ik koop liever niet via internet, kan ik ook op een andere manier bestellen?

Nee, het boek “De Vrouw” is alleen via deze website te koop. Ons bedrijf heeft geen winkel waar u de producten kunt kopen. Kopen via internet is veilig en makkelijk geworden. Wij zijn hier een goed voorbeeld van.

Het bedrijf achter DeVrouw is veilig. Wij treden heel transparant naar buiten toe. Zo hebben wij volgens de richtlijnen van overheid en KVK onze gegevens op de website vermeld. Onze vestigingsgegevens, bank/ KVK gegevens, telefoon- en faxnummer zijn op deze site vermeld.

U kunt gemakkelijk met ons in contact treden. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd even bellen. De betalingen verlopen via Ideal, een samenwerkingsverband van de grootste Nederlandse Banken. Vooruitbetaling en eenmalige incasso zijn ook mogelijk.


3. Voor wie (doelgroep & leeftijd) is het boek?

Het boek: “De Vrouw” is interessant voor elke vrouw die iets met mannen te maken heeft. De beide geslachten spreken een verschillende taal en vertonen elkaar regelmatig onbegrijpelijk gedrag. Het leren begrijpen van mannen geeft bevredigende resultaten in dating, liefde & relatie.


Het boek: “De Vrouw” zal je dan ook in veel situaties met mannen helpen:

  • als je al jaren een vaste relatie hebt;

  • bij algemene contacten met mannen;

  • bij het vinden van een nieuwe man in je leven;

  • mannen leren begrijpen;

  • flirten, verleiden & versieren van mannen.


4. Betalingsgegevens nodig?

Betalingsgegevens ontvang je nadat je alle informatie hebt ingevuld op onze bestelpagina. Je ontvangt instructies zowel op het scherm als in een email met alle relevante gegevens.


5. Ik heb hulp nodig, hoe kan ik jullie bereiken? (telefonisch, email, fax, post)

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken: (telefonisch, email, fax, post) helemaal onderaan elke pagina staan de contactgegevens.


6. Ik wil mijn bestelling doorgeven hoe?

U kunt uw bestelling doorgeven via onze bestelpagina. Deze is echter tijdelijk even niet beschikbaar.


7. Linkpartner worden?

Wordt linkpartner van deVrouw.eu via onze linkpagina.